Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Terug naar overzicht

Trekhaken

Op zaterdag na een ochtend goed doorwerken in de tuin naar de vuilnisbelt, met de caravan op vakantie of gewoon een weekendje weg met fietsdrager. Een trekhaak biedt in allerlei situaties uitkomst. Wij plaatsen zowel vaste als afneembare trekhaken.

Content Image 2

100% Zekerheid

Door de vele opties wordt het mogelijk om van een standaard auto een wagen te maken die bij je past. Genieten van de leren stoelen tijdens een lange rit door het land, geen stress tijdens het inparkeren door de sensoren en een stoerder uiterlijk door nieuwe velgen. Jij bepaalt wat er wordt veranderd.

Alle accessoires worden geplaatst door professionals met tientallen jaren ervaring. Jij hebt de controle, wij zorgen ervoor dat alles vakkundig geplaatst wordt.

Vragen of interesse?

pin.svg
Adres

Liebeekstraat 8
8800 Roeselare

mail.svg
E-mail

sales@wijverkopenautos.be

telephone.svg
Telefoonnummer

+32 51 25 27 10

clock.svg
Bereikbaarheid

Ma t/m vr: 9.00 - 12.00 | 13.00 - 18.00
Za: 09.00 - 12.00 | 13.00 - 17.00

Banner Image 0

Auto verkopen?

Het verkopen van je auto kan lang duren, veel gedoe opleveren en voor onzekerheid zorgen. Wat als je geen zin hebt in personen aan de deur? Onderhandelen niet je beste vaardigheid is? Of je gewoon geen tijd hebt om online gesprekken te voeren en mensen te ontvangen? WijVerkopenAuto’s neemt de verkoop van je over of neemt je auto direct over zodat jij je tijd nuttig kunt spenderen aan leukere dingen.

Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website