Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom bij
Wij verkopen auto’s

Drie generaties met een liefde voor auto’s.

Al sinds 1961 een familiebedrijf waar olie door de aderen stroomt. Meer dan 60 jaar kennis, kunde en ervaring zetten we in om klanten te voorzien van een auto die bij hen past en andere klanten te helpen met de verkoop van hun auto. Het is nog steeds diezelfde passie als in de jaren zestig die ons vooruit stuwt, iedere dag weer, generatie na generatie.

Content Image 2

Ons verhaal 


De 1ste generatie en het begin

In 1961 start Willy Cornette samen met zijn vrouw Monique Bruneel een Fiat concessie te Handzame. De passie voor klantentevredenheid start hier!
 

De 2de generatie

Hans Cornette en zijn vrouw Ria Vancayseele nemen de zaak over en de garage werd grondig verbouwd met een nieuwe showroom en atelier.


De 2de locatie

Er wordt een tweede vestiging, Alfa Romeo concessie, in Roeselare opgestart. Met deze investering had Cornette voet aan grond in Roeselare.


De samensmelting!

De vestigingen in Handzame en Roeselare werden te klein. In 2008 werd in Roeselare een terrein van 4000 m² aangekocht en een volledig nieuwe garage en showroom gebouwd. De grondslag werd gelegd voor een bedrijf dat voldoet aan de moderne noden en uitdagingen.


De 3de generatie

Sinds 2014 staat met Niels de derde generatie Cornette aan het hoofd. Met zijn diploma bedrijfsmanagement Automotive en Advanced Automotive Management is hij grondig voorbereid voor de vele uitdagingen die de automobielsector ons biedt.


Multi-merk uitbreiding

Om meer diversiteit te kunnen aanbieden werd de verkoop uitgebreid naar alle merken, met focus op bijna nieuwe en jonge tweedehandswagens. Wat naverkoop betreft is Cornette officieel servicepunt voor Fiat, Fiat Professional en Alfa Romeo. Door de samenwerking met het kwaliteitslabel Bosch Car Service bieden wij onderhoud en herstellingen aan voor alle merken.


Klaar voor de toekomst!

Door de aankoop van het aanpalend terrein beschikt Cornette Automotive nu over een totale oppervlakte van 8000 m². De showroom werd vernieuwd en uitgebreid, een nieuw atelier bijgebouwd. Het bedrijf is in de jaren uitgegroeid wat het nu is, een zaak met moderne infrastructuur en een diversiteit in aanbod.

Content Image 9

De cijfers zeggen genoeg

5900+

Klanten op weg geholpen

4,7 / 5

Gemiddelde klanten score

1961

Ervaring sinds
Morgen Internet - Zorgeloos website